Szkolny Charytatywny Koncert Talentów

„Człowiek jest wiel­ki nie przez to, co po­siada, lecz przez to, kim jest;
nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z in­ny­mi”.

Jan Paweł II

Zaproszenie

Już niedługo, bo 21 grudnia 2015r. o godzinie 16.00, społeczność szkolna Zespołu Szkół Publicznych w Tarnowcu oraz Fundacja „Przyjaciele Tarnowca” po raz piąty zamierza podzielić się swoimi talentami na rzecz kolegów w potrzebie. Szkolny Klub Wolontariatu organizuje V Szkolny Charytatywny Koncert Talentów i już dziś zaprasza wszystkich chętnych do zaangażowania się w jego przebieg.

Ponieważ każdy człowiek posiada jakiś dar, jakiś talent, to zachęcamy serdecznie do ukazania go szerszej publiczności. Nasz Koncert to znakomita okazja ku temu, aby pochwalić się swoim talentem i wspomóc zbiórkę środków finansowych dla naszych uczniów i absolwentów w trudnej sytuacji materialnej. W programie wieczoru są m.in. występy dzieci z Niepublicznego Przedszkola w Tarnowcu i Niepublicznego Przedszkola „Słoneczko” w Radlnej oraz występy naszych zdolnych uczniów. W budynku szkoły odbędzie się również kiermasz świąteczny z pięknymi stroikami i ozdobami świątecznymi oraz pysznym ciastem.

Bardzo liczymy na zaangażowanie naszych uczniów i życzliwość Rodziców. Gwarantujemy, że znów będzie czego posłuchać, na co popatrzeć, i co podziwiać. Do zobaczenia 21 grudnia!

Szkolny Charytatywny Koncert Talentów 2015