VIII Szkolny Charytatywny Koncert Talentów

Już niedługo, bo 4 grudnia 2018r. o godzinie 16, społeczność Szkoły Podstawowej im. hetmana Jana Tarnowskiego w Tarnowcu po raz ósmy zamierza podzielić się swoimi talentami na rzecz kolegów w potrzebie. Szkolny Klub Wolontariusza organizuje VIII Szkolny Charytatywny Koncert Talentów i już dziś zaprasza wszystkich chętnych do zaangażowania się w jego przebieg. Ponieważ każdy człowiek posiada jakiś dar, jakiś talent, to zachęcamy serdecznie do ukazania go szerszej publiczności. Nasz Koncert to znakomita okazja ku temu, aby pochwalić się swoim talentem i wspomóc zbiórkę środków finansowych dla naszych uczniów i absolwentów w trudnej sytuacji materialnej. Wszelkich informacji na temat Koncertu udziela p. Grażyna Potępa.

Bardzo liczymy na zaangażowanie naszych uczniów i życzliwość Rodziców. Gwarantujemy, że znów będzie: czego posłuchać, na co popatrzeć i co podziwiać. Do zobaczenia 4 grudnia!